Introduktion till några av Sveriges största bettingsidor

Det finns några sajter som alltid är i toppen när Sveriges största bettingsidor ska rankas. Detta på grund av att de har ett riktigt bra utbud och flera specialfunktioner. Många spelare söker sig till dessa när de ska betta. Dels kan de ha ligor som ingen annan har, bättre live betting och funktioner där du kan casha ut dina spel i förtid. Här följer lite mer information om några av dessa bettingsidor.

Bet365 – en gigant i spelbranschen

Bet365 är inte bara störst i Sverige, de räknas som den största bettingsajten sett till hela världen. De har dessutom svensk licens så det är fritt fram att registrera sig och börja spela. Bet365 är en brittisk sajt och det märks på deras spelutbud. Du kan till exempel spela på hästkapplöpning och greyhounds, vilket inte är så vanligt på svenska sajter. De har även fotboll, hockey, bandy, tennis, dart och en rad andra sporter. Det finns i princip inget som du inte kan hitta hos Bet365. De erbjuder dig dessutom möjligheten att spela live och casha ut om du skulle vilja det.

Betsson är en stark utmanare

Betsson är många svenskars favorit när det kommer till betting och de har varit med från början. Det är ett solklart val för många som gillar att spela på svenska sporter. De är dessutom huvudsponsor till SHL och engagerar sig mycket i svensk idrott. Här hittar du inte bara Allsvenskan och Superettan utan kan även betta på lägre divisioner. Detsamma gäller för svensk hockey. När du ska betta kan du välja om du vill spela pre-match eller live. De delar dessutom ut en välkomstbonus till alla nya spelare vilket också är ett plus i kanten.

Klassiska Svenska Spel

Trots att Svenska Spel inte längre har monopol på den svenska spelmarknaden fortsätter de att vara störst på betting i Sverige. De är till exempel ensamma om spel som Europatipset och Stryktipset där du bettar på en rad olika matcher varje helg. Om du inte vill lämna in din egna kupong kan du köpa en andel hos någon annan. Du kan även betta på Topptipset varje dag där du ska pricka in 8 matcher hos utländska bettingsidor utan licens. Förutom detta finns även enskilda matcher precis som hos de andra bettingsajterna. Svenska Spel erbjuder numera inloggning med BankID och insättningar med Swish vilket är det snabbaste alternativet på marknaden.

Välkända Unibet

Unibet är en annan gigant som de flesta känner till. De har tack vare sina reklamfilmer och samarbeten med kändisar profilerat sig på den svenska spelmarknaden. Även människor som inte bettar brukar känna till Unibet. Precis som resten av de nämnda sajterna har de ett stort spelutbud och du kan hitta i princip alla sporter här. De har ett väldigt gott rykte i branschen och du kan känna dig helt trygg när du spelar hos dem.